Sunday, October 24, 2010

auww . sakit. BAD DAY!!

okey, patotnye 23 OCTOBER 2010 adlh hari yg plg best tp an, haishhh today sgt2 terok, 1st aku terpkse jd nurse n mmberanikan diri utk tgk luka yg auuuwwww, sakitnye, tiap kali terbygkn, auchh!! mcm aku yg kne lak, terase kot, macam sakittt! okayy cternye mcm ni, disebabkn satu inccident yg xleyh dielakkn, sumone ni which is one of my family members terjatuh atas jalan raya, i repeat ye, ATAS JALAN RAYA! so korng leyh imagine cmne kn, luka tu nmpk isi sume, mak aii, seram aku tgk, 1st time tgk luka cmtu ouh.. menakutkan betol.. and today is my brother birthday tapi nk wat cmne kn, bnde da jd, so kteorg ta celeb pun bday dye, kesian lak dkt dye, haishhh. :(

**and plg terok mase pergi pasar mlm td, selipar aku time 2 la nk tercabut, rumah jauh lg tu, malu betol!! nk jln xleyh, bengongnyerr!!! malu sungguh!! tambah memalukan, ade sorang aunty tu perasan kot ape jd kt aku, dye ckp pergi la beli selipar baru, NGEKK! hahahha, sumpah, mase tu mmg muka dh tebal dh la sbb aku igt xde sape yg nmpk kejadian tu, adoiyaii, malu malu malu! what a bad day lhaa todayy! hurmmm
thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment