Monday, October 25, 2010

Blablabla .

okayy hari ni ape yg menarik eyh?? let me think first, hurmm xde ape sgt yg interesting tp td pegy shopping beli bj utk hari pendaftaran masuk PUO naty, ahaha, over an, ble masuk PUO je sume nk baru, bj baru, suar baru, kasut baru sume baru, haishh nana.. masuk PUO sbb nk blaja bkn nk bergaye okayy? hahahhaa.. tp biase laa thu, normal kan, habiskn duet mak bapak, waaahhh~ melampau youuuu.. hahahahaha.. byk lagi rsenyer nk beli, tapi lmbt lg nk masuk, slow slow lah dlu cik nana oiii :) tehn pegy cuci gamba, iyerrr xcntekk tol kdai tu cuci, hampehh, then again kne jd nurse lagi skali today tp kali ni kerja tu xbyk la sbb my dad yg take over my duty, sumpah luka tu makin teruk, keluar air, auuucchhh sakitt!sakit!   .

malam ni xtaw la nk merepek ape lagi? penat sgt sgt! plus mengantok sbb bahana tdo pukul 5pg, bgoss sgtsgt cik nana nii knn, cukuplhaa setakat ni, bubbye, take care peeps :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

1 comment:

  1. tq for follow me..follow u back...next visit leave ur link okay..:)

    ReplyDelete