Tuesday, October 26, 2010

emosional :(

mlm ni aku agk emosional, haishh, nana! npe la ko cmni en, tapy geram kodd, ble org lain pndai2 buat keputusan utk kte tnpa tanya kte sndiri.. hurmm sedeh gilakk lhaa :(

takkan la xpaham aku kodd, seriously, aku dh fed up sbb nanges pasal bnde yg sme je, fed up gilarkk! haishh, teros takde mood sbb td, geramnyerr! grrr , tlg lha paham aku, at least sekali pun takpe la, dr dlu aku ikut je ckp dorang tnpa bantah, tp hishh, still mcm xpham2, if melawan aku dikatekn kurang ajar, so what should i do? stress !!

kpd awk! ye awk! knpe buad sy mcm ni, kdg2 sy ok, tp ble time sy teringt kt awk, sy xok, sy igt sy kuat tapy sebenarnye tak, sbb awk lha sy jd mcm ni! tlg la jgn keras hati sgt dgn sy, if awk dh xnk ade ape2 dgn sy, tlglha bgtaw, jgn buad sy mcm ni, sy masih hidup lagi, kalau awk nk end relationship kte, buat dgn cara baik-baik, jgn senyap mcm ni and buat sy tertanya ape status sy. orang lain mungkin akn ckp sy bodo sbb still tunggu awk tapy sy nk kte start cara baik and end pun dgn cara baik, sy dah lama saba dgn perangai awk lha! kwn sy ckp awk taching dgn sy tp sbb ape?? hurmmm.. sy xtahu la ble perkara ni nk settle, kalu boleh kte baik-baik mcm dlu tapy skrg KEPUTUSAN DITANGAN AWK 

kpd mmbe yg text and call nana hari ni, terima ksih sbb still concern psl nana, i love you all!! itu saja coretan utk hari ni, goodnite.. salam

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment