Friday, October 29, 2010

kenangan manes di smc ipoh& smi ipoh :)

td nana kemas almari nana, nk buang semua baju lame yg dh xpakai, tibe tibe kn, jeng jeng jeng, ahaha, sje nk buad saspen, tapy xsaspen pun, hehee
nana jumpe balik baju skola yg ade lencana sekolah + name tag nana, wahh rindunyer nk skola balik, dh hampir setaun tinggalkn skola :( 
nana ade snap pic lencana and name tag tu, gamba tu ade dibwh ni :)
NOR SHAZANA ,5 DAISY, ex student SMK CONVENT IPOH ' 09

wah tgk balik baju skola, rse nk pkai n and pg2 tunggu bas dtg, tdo dlm bas smbil dnga budak2 lelaki memekak kt blakang bas, then smpai skola, smbong tdo balik smpai kwn nana dtg kejutkn nana.. hahaha.. rindu nye kenangan tu semua :(
lps tu rindu nk jlan dgn kwn2 mase time rehat, laju je jln sbb nk chop tmpt, if lmbt, mmg port lepak kteorg diambil org, wahhh rindunyee, lps tu rindu nk berebut dgn my bestie mase nk beratur beli makanan, mcm budak2 mase tu,walaupun dah 17taun dahh :)rindu sgtsgtsgt lhaa :(
sekarang ni semua dah bawa haluan masing-masing, nk jmpe susah sgtsgt, RINDUUUU :(
lps tu koek2 la semua gmba mase f5 n f4, terjumpe la gmbanyer spt dibawah :)
 mase ni before nk spm, sumpa muke nana mmg xde mood sme ni, haha
wee~~ 5 daisy 09 the bestt :)
 org kuat kelas la sgt kn, haha
 V D= V daisy 2009 :) hurmm mne satu nana eh?? yg kepale senget barisan plg blakang bentuk D tu la nana,  :)
 yeah, ni geng budak melayu jewp :)
 black&white :) mase party class f4 daisy '08
makan je kejer kami mase ni :)

okay tu cerita kenangan dgn classmates nana, skrg psal graduation lak.. skrg ni dkt fb, my junior tgh sibuk menayang gambar mase dorang graduation, ceyhh, xjeles pun, kteorg pun penah merasa gak, hahaha, mase graduation tu mcm2 gaya dpt tgk, ade yg meletop2 cantiknyer, hee.. even dah lame gmbar ni, nana letak gak utk korang tgk laa, tp xdpt letak byk sbb byk gamba dah hilang, sygnyer :( tp sikit pun jdla, kenangan dgn my bestie+ gmba dgn kwn2 lain gak :)
 baiti, me and hayatul :) baiti sgt blur orgnye, hayatul lak kalau dye pukul org, habis lah merah2 bdn org, sakit gilerr!
 qurratu a.k.a que.. our monitor  yg plg sibuk didunia, she is my bestie too, dua tahun ddk sebelah, even ckgu tukar tmpt kteorg pun,mst kteorg pndai2 duduk sebelah balik.. hee
 me and kah ling, dye ni nerd sket,hehe, and dye ni la mangse nana ble xsiap homework +math.. selalu pinjam buku dye and copy semua jwpn dye, hahaha, sbb tula +math nana LULUS je! hehehe :D
 ada lee, dr skola rendah smpai skola menengah selalu sme kls dgn dye ni, and dye ni dlm kelas 5daisy dlu dye la plg cute, cute kn :)
 risha irwana, walaupun baru kenal dye ni tapi xtao cmne leyh rapat gler dgn dye, dye kls lain tp alwez dtg lepaking di kls 5 daisy, kire macam PATI la dkt 5 daisy tu and satu info pasal dye, DYE SANGAT PENDEK!! hahaha :P
kami  3 sahabat :) i really miss both of youu :(
 mase pegy trip ke kl, tbe2 terjmpe A SAMAD SAID, wadah mmg minat gler dgn A SAMAD SAID, so kteorg pun tngkaplah gmba sbg kenangan :)
 location; polo ground ipoh perak(konon nk siapkn kerja sivik mse ni, tp bergmbar je lebih, hehe)
 :)
                        dlu sgtsgt rapat dgn wadah, tp disbbkn sesuatu, kteorg xrpt suda, haihh :(
 
  proud to be ex student smc ipoh '09 :)
kar yan and me, if sembang dgn dye, alwezzzz mao gelak, gelak smpai skit rahang, sakit perut and semua sakit, hee :)
nana suke gmba ni, cantek sgt2, dpn dari kiri karyan; soong yi, wan ruzana
at the back; me and wadah :)

then satu kenangan yg xleyh lupe mse nana masuk f6 dkt SMK St Michael,Ipoh, walau pun sekejap, tp pengalaman tu xleyh lupe.. yela dlu dr kecik smpai besar nana skola perempuan je,tbe-tbe kne skola cmpor lak, mule2 nervous gak, tp lame2 dh biase, semua best and seronok je nk blaja, LSA2 mmg gempak, LSA2 the best lhaa!! :) ade sedikit gmbar :)
 candid by arasu gedik; kantoi, ni la keje nana dlm kls, busy dgn cermin, hahaha ;D

 best moments:) sbb mase ni 1st time gather lps dibahagikn kls.. punyer lha syok sembang mase ni :)





sgt bengong gamba yg kiri ni, sumpah nk gelak, haha gamba sblh kanan candid by sape tah :)


walaupun nana xcontinue study dkt smi, dpt blaja kejap dkt sne dh rse hepy sgtsgt, 
yup, nana sgt setuju ble org kate zaman persekolahan adlh zaman yg xleyh kite lupekn and ssh nk enjoy mcm zaman skolah :(
lps ni POLITEKNIK UNGKU OMAR IPOH menjadi tempat nana menimba ilmu lak, semoga semua berjalan lancar and lebih byk kenangan manis yg akn nana dpt dkt sane :)


** maaf ayat agk berterabur sbb mls nk check balik, sbb xsaba mau landing ni :)

okaylha, setakat ni sajalah. suda mengantok ni, bubbye and take care peeps ! :)


thanks for reading peeps. love you lahh :)

3 comments:

  1. nana..sorry ek..ngaku ni..honest ni..xdpt nak bace abis..mate dah ngntuk sgt..sok nak blik kl..nana skg ade kt ipoh ke? sy kt ipoh la ni..

    suke tgk gmbar2 nana tu..hepi ek time sekolah dulu..xde masalah, life xcomplicated mcm skg ni kan..

    pas tgk sume gmbr2 nana tu ase nak bukak balik la album gambr sy mase skolah dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. haidi; its okay, lain kali boleh bce ble u free k :) yup nana mmg ad dkt ipoh, home sweet home pun dkt ipoh, so mmg xkemane la :)

    btw thx comment :) yup mase skola2 dlu mmg hppy habis laa, nk skola balik rsenyer rindu sgtsgt :(

    erm hope you jmpe balik gmba lame2 u mse skola dlu :) nati letak laa dkt blog, teringin gak nana nk tgk :)

    ReplyDelete
  3. sweettt...=) zoeyzauyah.blogspot.com..follow my blog lak ya..=)

    ReplyDelete