Tuesday, October 26, 2010

mood; emosi lagi sekali

pagi-pagi buta ni kn, sunyi sepi, tbe2 teringat kt dye,tbe2 je, haishh, nana oit, lupakan la dye!OMG!! nana! nana! nana! plz laa, hurmm hahaha, gilos lah weii, arytu da okay, tp skrg tbe2 je teringat balik, myb sbb br lps view profile dye kt fb kowtt, hampehh, kenapa mcm ni? kenapa?kenapa? balik2 soalan sma, bosan deyhh, lain kali jgn cari pasal gatai nk view profile dye, sbb dye bukan tawu pun,haha, ibarat kate teman tapy mesra nana yg agk ngek tu


relationships are like glasses,if they break, let them stay broken,you'll only hurt yourself trying to fix it,at least the pieces still remain

itu kata-kata dari dye yg sgt pro dlm ayat2 puitis ni, hahaha, then nana teros xemosi lagi, power sungguh ayat dye bg, trimas my dear :) sblm nana tdo, nana nk lyn lagu broken hearted dr beyonce lhaa, hahaha :D



thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment