Friday, October 15, 2010

sukasuki :)

yeah, br blaja nk menceburkan diri dlm dunia blog, haish, before this an, penah la mmbe2 ajk buat blog but mase tu busy dgn school stuff so niat tu dilupakan, mase tu lak tgh hangat dgn myspace n facebook, so blog ni agk kurang femes la. tapi baru2 ni, my sis nur shazwanie syakirien aka wanie tisdale buat blog, so aku pun sebok2 la nk join, haha :) act ta paham sgt la dgn blog nih, sbb stil baru lagi, INSYAALLAH ble dah lame2 akn jd pro :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment