Saturday, November 13, 2010

blank


petang semua, assalamualaikum :)
today im not in a moodla
rase nak pergi bercuti jauh-jauh and bersendirian,
tapi apakan daya, xboleh nk kemana pun
tibe-tibe je kepala ni macam pening sangat ditambah dengan keinginan untuk jauh dari semua org
haishhh
DESTINASI IMPIAN SEMESTINYER KOREA!! hehe
tapi if xdapat pergi korea pun saya nk pergi ke tempat yang ade air,seperti gambar diatas sebab boleh la jerit puas-puas lepaskan segala bebanan yang ade dalam diri ni, haha, ayat tu sangat tak boleh blah okayy



**lagu yang very the jiwang suda ditukar,so sekarang tuan punya blog mahu layan lagu korea pulak, suke sangat-sangat lagu ni, very sweet muwit :)




sangat menyukai lee jong hyun(plg hujung sebelah kanan), suara dia sangat sedap gila okayy
kang min hyuk drummer dye pun comel sgt, hehe
jung yong hwa (pakai jaket biru) tu pun boleh tahan la
lee jung shin yang rambut macam gerl gerl sket tu



thanks for reading peeps. love you lahh :)

1 comment:

  1. salam cik nana..selamat hari raya..raya mane taun ni??

    jom jom p pulau jom..bln ni 2 pulau sy dah book nak p..hehe langkawi ngn tioman...jom2...

    ade wat open house x raya ni..xjemput pun...

    ReplyDelete