Friday, November 12, 2010

saya suka tapi . . .

asalamualaikum semua, selamat petang :)
apa kabar kitak? wahwah nak berbahasa serawak pulak, ada hati kaw eh nana haha
btw dah lama la xmenulis di blog ni
bukan ape malas + takde cerita menarik pun lately ni
so jadi silent reader la untuk beberapa hari yang lepas :)
tapi kan baru-baru ni banyak benda yang aku suke buat mesti ade halangan, geram betol kot!
stress je! yela benda yang kita suke buat bile kena fikir dua tiga empat kali bengang beb!
ape cer tuu??

okaylah seperti title diatas, saya suka tapi . . .

  • saya suka makan kacang tapi saya kena lupakn kacang tersebut umpama kacang lupakan kulitnya kerana saya takut jerawat tumbuh macam cendawan dimuka saya ni! ( tapi tdi baru je curi-curi makan sebab tak tahan tengok kacang tu macam memanggil je td tu, lepas makan, menyesal la pulak)  :D
  • saya suka makan udang tapi ibu saya suka control saya sebab takut masalah jerawat jugak! ( jerawat ni bikin wa pnas jela! tapi salah satu sebab kenapa ibu aku control sebab dia taw yang anak dya ni bile makan memang  tak ingat dunia, bile dah ade jerawat, mula la gelabah semacam and kecoh nk beli krim itu krim ini dan penghabisannye duit dye habis) hahaha
  • saya suka makan chocolate tapi bila saya beli je mesti saya tak dapat makan sangat sebab saya kena share dengan adik-adik jugak! tak puas kot makan share-share ni ( ni dalam kategori gedik ye)

  •  saya suka shopping tapi saya selalu tiada bajet lah kawan, belanje saya bole?? hehe :P

  •  saya suka bace novel tapi selalu tiada bajet sebab saya kalau nk beli bukan pakai duit saya sebab always minta dekat parents dan penghabisannya saya xdapat beli novel-novel baru :(
  •  saya suka kereta myvi tapi ayah saya belikan kancil pulak tapi xpela saya bersyukur jela, asalkan dapat kereta kan? hee
  • saya suka berBLOGGING tapi saya selalu takde mood nak menaip, hahahaa
  • saya juga suka berFACEBOOK tapi saya tak suka bila orang asyik tanya soalan yang sama je, macam la xde soalan lain dekat dunia ni kn, so bila bukak facebook, saya rase main game lagi best dari layan soalan yg macam tu,
  •  saya suka tengok cerita DARING WOMAN dekat channel 393 tapi. . . . hah, yang ni xde tapi sebab sukaaaa sangat cite ni, hee :)
  • saya suka dan berangan nk pergi KOREA  tapi saya tak tahu bila angan-angan saya tu akan tercapai, so anda doakan saya okay? hee :)
  •  saya ada banyak lagi yang saya suka tapi SAYA DAH MALAS NK TULIS DAH!! hehehe




sebabnya saya nak keluar dan bersiar-siar kerana hari dah petang,  :)
sebelum itu mesti korang pelik an napela tibe-tibe budak nana ni letak lagu yang very the jiwang, haha
ntahla, tibe-tibe gedik nk letak lagu tu, so korang layan jela, best ape lagu tu walaupun dah berzaman punya lagu, heee
okaylaa bubbye, take care peeps :)

love you all!! xoxo 





thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment