Sunday, January 30, 2011

kamu igt kamu hot ke??

assalamualaikum semua,
lame beno nana xupdate blog ni,
busy sesangat la..
bukan ape, kelas dr pg smpai petang, xde mse nk megupdate cte2 hot lagi gempak nih, hehe
sepanjang xmengupdate mmg byk la jd, so sekarang dah xtaw nk mule dr mane, so ape yg nana igt nana tulis la k :)

seperti title di atas tu, nana ade la xsuke dgn segelintir org yang perasan hot, "perasan hot" ye, amek kaw, besar punyaa tulisan, haha
bukan ape, menyampah la dgn org2 mcm ni, dahla perasan, pastu nk tunjuk kegedikkan dirinye yang xgedik tu, huh, menyampahh gilerrr okayy!! OKAYLhaa, xnk mengutuk dah, back to cte yg lepas2 lak ye.. :)


mule2 masuk poli igt excited nk blaja, tp sekarang , ssh pulak, terutama subjek PA101 tu !! eeiii susahnye nk pham, mmg dah gv up, tiap kali lect kasi latihan, mule2 excited nk buat, kononnye nk tunjukkn pd kwn2 yg nana boleh buat, last2, copy and paste jela jwbnya, hehehe, ape mau buat, otak nih slow tahap siput laaa!pastu disebabkan nana ni xdpt PLKN so nana diwajibkan masuk polibriged, pastu ade la kena pergi kem polibriged, ehem, semua cte kem tu menakutkan, so bile time kena pegy, ahaha, xtakut pun, sbb pegawai tu baik hati dgn kteorg, xde la kena dnde teruk2 mcm org lain, alhmdulillah, syukur :)


sekarang dah cuti!! yeayyy!! suke3 tapi assignment sgt byk, and malasnye nak buat bnde alah tu, pastu malasnye nak study, bukak je poli terus ade test and quiz, aduhhh, mlsnye terutama subjek PA101 tu, grrr, camne nihh?? sekarang godaan dgn novel-novel yg byk tu mcm memanggil je, hurmmm, camne eh?? lantak lahh, esok2 mane taw mood rajin dtg, buat lah assignment tuu, hehe


korang nk taw x??? tadi nana jln2 gy taiping sentral dgn my family, lame dah xhabiskn mase dgn my family, rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu sgt3. :)
and jln2 di taiping sentral, sgt bising sebab ade konsert ape tah, pastu dj era pun ade, haniff, i lap youu, ahaha
lepas dah penat berjalan, perut tersangat lapa and kiteorg pun pergilah makan dekat doli kuetiau goreng yg femes tu (maaf if salah eja) and mase perut tgh berbunyi tu, jeng3 tibe2 ade lha artis dtg masuk dlm kedai tu, semua org buat muke mcm terkejut la, tp tgk je, maybe xknl kot, semua buat muke biase je, yang nana knl ade fiq, jinbara n sape lagi tah, sorry lha nana xberapa knl and minat dgn dorang, jujur nih, hahaha


malas nk tulis dah, sebabnye nana nk sambung baca novel, so setakat ni jela k.. macam biase ade sedikit gamba2 yg " perasan hot" ahahhahaa mmg xleyh bla ayt tu, act gmba dkt tasik yg ade dkt taiping tu, xtaw la ape nama tasik tu, tgk jela ye :)







xleyh letak byk2, nanti kena betol2 cop perasan hot, ahaha..

assalamualaikum, good nite and sweet dream, tata everybody  :) 


thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment