Tuesday, February 22, 2011

busy dengan test dan macam-macam hal

assalamualaikum , finally dpt update jugak belog ni, lame dah tak update blog ni, rindu nk meluahkan perasaan ni, sekarang ni im totally busy dengan test, quiz and bla3. sekarang ni kn nk dekat final exam so kena harung jugak la semua ni, tension ouh, assignment berlambak, byk topic nk kena cover, saba jela kn, hurmm

** to those yg dah follow nana tu, thanks a lot my dear, i'll follow you back, but bukan sekarang k, sgt2 busy, if dah habis test and quiz serta tak busy dah, surely nana follow anda balik k, dun worry k.:) and jangan lupakan tinggalkan jejak langkah anda di shout box tu,senang la nana nk follow balik nanti :)

okeyh smpai disini je hari ni, xleyh nk tulis pnjg2, sgt busy, esok ade test economy, dngar cerita susah, so kne prepare awal-awal ni, wish me luck~

take care peeps, assalamualaikum :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment