Saturday, March 19, 2011

ANGRY.happy.BLUR

assamualaikum and hello dear bloggers :)
okeyh, first of all entry kali ni pasal cerita happy, blur and sakit hati macam title diatas, so yang happy2 biar kite cite lambat2 keyh..

kau! aku tak paham la ape masalah kau sebenarnya, kau nk gadoh, silekan, aku sikit pun xheran la, bukan lah tak heran tapi kalau bnde ni yang takde kaitan dengan aku buat ape aku nak amek kesah kan? kalau kau nak emo and libatkan aku yang tak ade kaitan langsung dengan masalah ko, ape cer ni der? sakit hati wa kot, bikin panas sajee.. hidup ni kite jgn macam ni beb, islam sendiri ckp semua orang islam bersaudara, yang ko nak musuh ngn aku pe kes lak kan? tak paham aku ngn perangai ko, aku kawan dengan semua, tak pernah terlintas kat fikiran aku nk cari musuh, tapi kalau kaw dah anggap cmtu, ape aku leyh buat kan? haishh, SABAR ITU PENTING ye cik nana.. lepas tu, bukan tu je, ade la pulah gegurl mane tah yang cube nak bangga dengan aku sebab dye ade boyfie??!! ouh plz lahh, aku tak heran lah wehh, siapa kesah kan? tapi yang buat aku kesah ni, boleh pulak gegurl ni nak kutuk2 orang yang single nih, siap cakap sape yang single ni tak laku, sebab tu takde boyfie.. whatthe hah, ni bikin wa lagi panas, memang ta sayang mulut kan?? excuse me ye miss, tak semestinye mcm tu, sebenarnye bukan tak laku yer, tapi kami jual mahal, bukan main rembat je macam awak! paham?? isu single pun nak kecoh, tak paham la, single org marah, couple pun org marah, so nk jd cane tu? manusia ouh manusia. again SABAR ITU PENTING ye cik nana..

** entry ni siapa makan cili dia terasa pedas keyh.. huhu


shafinaz binti bakri! awak, saya sayang awak! terima kasih sebab sudi jadi kakak saya walaupun kita dah lost contact lame gile! tp saya tetap anggap awak kakak terbaik saya, saya rindu awaakk, saya dapat tahu awak berjaya kekalkan status awak single selama 5tahun yer? wahhh, kakak memang hebat! big clap for youuu.. dulu saya selalu dengar cerita pasal kakak dikecewakan, lepas tu kakak serik ye? then kakak ambil keputusan utk single.. sekarang kakak HAPPY JER! kakak berjaya buktikan yang siapa kata perempuan takleh hidup tanpa lelaki kan? tahniah kakak, kakak bagi saya semangat! semoga kakak dapat jumpa dengan MR RIGHT kakak keyh, saya doakan kakak, I LOVE YOU KAKAK <3 <3


kawanku terbaik! terima kasih sangat2 sudi jadi kawan saya, kamu semua sentiasa ade dengan saya.. kan? saya sayang kamu semua..bile teringat kejadian hari jumaat, tak henti2 gelak.. kelakar sgt.. sweet memory kan? tadi keluar mcd dengan iqa yang comel dan shasha yang cute, buat assignment sambil gelak-gelak.. then shasha belanje askerim, thankies my twinn :) balik rumah terus on muka buku then chat lagi dengan kawan terbaik saya, cik atie mohri, awak dah jadi pasangan saya, hehe, fiza tibe-tibe jadi kakak saya, azurin azman.. kakak saya juga.. imran qhalif; skandal terbaik saya, fyraa; superduperbestie saya and tak lupe gak pada hayatul; kembar saya juga :) saya bahagia hidup begini, bak kate iqa, NO LELAKI NO CRY :)
** nama kawan yang saya tak sebut, maaf, tapi saya tetap sayang anda semua :)


account! saya geram dengan awak, saya masih blur and slow tahap siput bile berdepan dengan awak, ishh awak nii, buat saya rase nak campak je bile tengok awak! sabar jelaa.. bile lecturer cakap nak buat test, saya mesti cuak gile lah sebab saya takut saya bagi kertas kosong je, kalau buat latihan pun still kena rujuk buku, bile takde buku, saya takboleh hidup dan tak boleh jawab! bilelah saya nak pandai buat account ni? target nak dapat 4 flat tapi.....


conclusionnyer!

last but not least
sayabahagiahidupsebagaisingle



entry kali ni kalerful sket sebab mood hari ni pun kalerful, hehee, yang penting sayabahagiahidupsebagaisingle hahaha.. dats all for todayy, 


take care peeps, assalamualaikum :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment