Monday, March 28, 2011

hati yang telah kau sakiti

Assalamualaikum dear bloggers, hope korang sehad2 okay? actually i've no idea nk tulis pasal ape,and takde idea nak merepek dan mengeluarkan idea yang kadang-2 bernas petang ni tapi jari-jemari ni macam terasa gatal je nak menaip-naip :) pikir punye pikir, tbe2 teringin nak buat entry pasal title ni.. jeng jeng jeng.. hati siapa yang sakit tu? siapa? siapa? awak ke? saya ke?? siapa? tak kesah la siapa-siapa pun boleh kan?

sebenarnye malas la nak cerita sebab ape sakitnye hati ni, bile hati sakit, hati mule nak tacing-tacing so nak kurangkan tacing dan bad mood, nana godek2 la youtube tu and tibe-tibe terjumpalah video si zizan and johan ni, sumpah lawak giler sampai sakit perut gelak banyak-banyak.. so korang layan jela eh.. mane tawu leh hilangkan bosan ke.. then kat bawah sekali tu ade lagu si zizan ni.. perghhh, tabik dengan zizan.. siap leyh wat rapping lagi, TERBAEK wok! i love you zizan! hahaha and model yang perempuan dalam video dia tu, (bukan merujuk kepada dina keyh) sangat sangat sangat lah lawaa! jelous i.. hahahaa

**psssttt.. hey tadi dekat kampus kononnya nak kenakan membe merangkap my grandfather tapi plan tak jadi ye, kuat betul atuk lari ye.. hahaha.. takpelahh..hari ni hari atuk,esok-esok sape tahu kan? hahaha( gelak jahat) and pada cousin perempuan saya iaitu mr aki, i dah update blog dahh.. hahaha, siap bagitaw name you ni, hari tu gado dengan fiza kan? hahaha, sekarang settle.. sudah fair kan :)

okaylah korang, malas nak merepek banyak-banyak, tade mood nihh, so layan je la video kat bawah ni keyh?btw, korang klik dekat video supaya keluar link baru keyh? takla bercampur aduk dengan lagu dekat blog ni.. thx for reading.. sayang korang semua lahh, muahh xoxo :D


thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment