Wednesday, March 16, 2011

saya penat lah

assalamualaikum bloggers :) lame dah tak update bloggie kesygn nana ni.. maklumlah busy sgt sekarang nk final so mmg penatla life nana sekarang.. haish.. keluhan berat tuh, dalam masa yang sama nana tak saba nk final.. cehceh mcmlah dah ilmu dah byk kn, study pun idak kn? hahha.. act nana tak saba nk cuty dua bulan tu je, tu yang excited sgt tuh! hahaha

sepanjang tak update jgn ckp la mmg byk cternye, tapi mls lah nk cter.. penatlahh, :D ngade kan nana nih? hehehe.. ok first, td pecah rekod sbb kelas habis kul 12.. awal tuh ! biasenye petang br habis.. best2.. kebetulan esok ade test agme.. nana beria dah plan nak bace agme.. tak nak online! kononyer lah kan tp online jugak.. hampehhh.. siap sempat edit blog lagi tuh, cantek tak wajah baru dye? hahaha.. nana tak pandai nak edit2 nih.. tu yg termampu.. eyh lupa, agama tak bace lg.. dah la satu buku kne bace.. soalannye 40 je.. pening2, tdo lewat lagilah nmpknyer.. padan muke nana lah kan? hahaa

rasenyer macam malas dah nk tulis, saya penatlahhh, hehhehe, lain kali nana update pnjg sikit keyh.. doakan yang terbaik utk nana keyh kawan-kawan?  sayang koranggg <3


pstt! sini-sini nak bisik nih, tadi nana terbaca satu cerita dekat blog mmbe nana, dye tulis pasal cerita hantu, seram plus lawak cerita dye, sakit perut gelak td, pastu nana nangis jugak, sedih lah mmbe dye mati last2 tu... so nana dpt the moral of the story kalau kita baru dtg tempat org, kita kena behave sebab sebelum kita dtg, dah ade penghuni yang duduk dekat situ..


last but not least, 'sayabahagiahidupsebagaisingle' hahaha, saje nak interfrem statement ni kan,gedik beno, hahaha :D



take care everybody, assalamualaikum :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment