Friday, May 6, 2011

6 mei 2011. awww. tettt


okay, first of all nak teriak and jerit kuat2 pada my second sista sebab today birthday dye!!! HAPPY BIRTHDAY BUDAK COMOT!! haha. along wish you all the best kk? this year PMR so better focus on your study dari fikir pasal benda yang tak bagi satu faedah pun pada ko okay? and jangan nak sedih2 pada hari jadi awak nih, takde faedah pun. and pada kamu ye, ye kamu! terima kasih lah sebab buat adek saya bersedih pd hari jadi dye, mmg kamu ni takde sivik betol lah! huh, menyampah okayy dgn kamu nih! grrr grr.. hakktuiihhh


then bila cerita pasal kes gadoh2 tu nana rase mcm nana takleh nak maafkan kwn nana tuh, bukanlah takleh tapi sakit hati dye still terasa lah.. kejam kan? what to do man? kata2 yg dye tulis kt fb tu dah buat nana rase mcm nk sepak laju2 je muka dye tuh! tak baiklah doakan orang mcm tu kwn! dkt status aku, ade ke aku pnggil ko dengan nama 'mangkuk', 'monyet', 'cacat' dan lain2 lah sebab tak sanggup nak tulis.. walaupun kata2 tu mungkin biasa bg ko, bg aku lah kn, ermm sebagai sahabat yg penah denga luahan hati ko dlu, aku terasa beb, terima kasih lahh bagi gelaran macam tu dekat aku keyh?? and sekarang baru aku taw, bile gadoh baru aku tahu ape perasaan sebenar ko kt aku.. aku bace beb, semua aku bace.. ade yg dr org yg aku kenal.. siap tulis ape kt aku?? c****? wahh, terima kasih beb!!! sangat menghargainya lahh.. SAHABAT? mcm tu ke balasan yg ko bg kt aku? hurmm



statement kt fb nana juz tulis 'asyik aku je nak jaga hati ko, ko ade ke nak jaga hati aku? yang ado! menyampah giler! sabor jelahh~ 
that status tu bukan lah marah cuma tak pueh hati je, statement tu ditujukan kpd cik 'tett' and sekarang dye pun dah okay dgn aku.. tp mslhnye skrg disebabkan statement tu org lain yg lebih2 pehal lak ni? kalau sesape yg berkenaan marah or whatever ke, maaflahh.. tak bermaksd nk buat ko terasa pun.. dan jgn lak fikir aku tulis sal bnd nih dlm blog aku nk buat kecoh lak tapi sebab aku nk luahkan perasaan je.. moge2 ko bace ni ko phmlah ape yg aku nk tekankan disini! statement tu tak merujuk pd kaw!

p/s; sebelum ko nak tulis mcm2 pasal aku, boleh tak ko tnye dlu aku tujukan kt siapa?tak payah nk tulis sumthing yg buat aku rase mcm persahabatan kita selama ni mcm tak ikhlas okay. sebab org yg aku tujukan pun tak tulis seteruk mcm ko kutuk aku kat fb tu.  

 


okay sekarang ni aku harap bnde ni setel la cepat2 supaya aku pun tak pening2 nk fikirkan sal ni. second story DONE!


third, setelah lama menunggu akhirnya dapat jugak follower ke 100, haha.. maklumlah, blog kite tak femes mcm blog kamuh kn?and saya pun tak tahu nak bg hadiah ape, setelah fikir2, saya bagi jugakk lahh sebab saya mmg suke dgn gitar, juz simple.. and thank you kepada pemilik blog ini! :)

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment