Sunday, May 22, 2011

alhmdulillah.. aku berjaya juga akhirnya.. terima kasih Ya Allah :)

second entry for today.. yela alang2 dah dapat update ni, nana update jela banyak2.. sebab bukan senang nk dpat waktu percuma mcm ni.. selalu busy saje keje nana ni kn.. sabo jelaa.. so sekarang ni musim orang dpt result setelah berhempas pulas blajo utk final exam.. nana pun tak terkecuali lahh.. mase nak check exam pd 16 mei 2011 tu mmg nervous gilak la.. yela nana ni baru first sem kan, takde idea mcm ne perasaan nk tgk result.. mse spm dlu pun takla cuak mcm ni sebab nana mse spm dlu takla blaja sgt.. tp bile masuk poli ni, alhmdulillah la perangai tu dah berubah sket :)


mlm nk check result tu nana dpt link dr mmbe suruh check then nana pun tbe2 dup dap dup dap je.. and heboh kt fb tnye mmbe sape nk link nk tgk result.. padahal result sendiri ta tgk lagi.. mmg nervous sgt.. pastu ade mmbe yg mmg dah sedia maklum num matrik nana, dye pun check and im nana 'tahniah nana ko dpt akj' mase tu nana rse jantung macam nk meletup sgt2.. yela terperanjat la.. plus ta cye ngn mmbe.. hahaha.. nk check sndiri gakk.. buat derk jee dlu.. lps 20 minit kecoh2 dlm DBS(A) punye group, nana pun dgn lafaz bismillahirahmannirahim pun tgk result.. jeng3..keluarlah result seperti iniii...



mase tgk tu result first2 tu.. macam tak percaya sangat2.. nana mcm OMG and what?? haha.. pointer tu nana dapat 3.69.. mcm tak sangke je dpt anugerah ketua jabatan.. and account subjek yg pling nana gerun sangat sangat alhmdulillah dapat B.. thx en fauzi! hehe.. plg nana tak sangke statistic and microeconomics fuhh, A kot.. and paling ta caye statistic la.. dah la esok exm mlm tu br sebok nk bukak buku statistic.. plus nana rase mcm hebat jugak kn nana ni? haha.. **perasan sekejap


at least nana rse puas hati la kali ni apa yg nana usaha kn tu dpat balik result yg setimpal.. alhmdulillah.. syukur sgt2.. so lps ni i'll make sure yg nana akn work harder and dapatkan result yang lebih cemerlang.. insyaallah :)
thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment