Thursday, May 5, 2011

bila saya gado dengan sahabat saya..


okay sangat la bengang sebab bile kite diam orang lain cari pasal,
bile kite tujukan kt orang lain statement tu org lain yg tulis mcm2 dekat kite padahal kite tak tujukan dkt dye pun.
bile kite nk setel, kata2 org tu dah buat kite terguris so ape mau buat? first nangis, yes tu mesti.
second, ape lagi.. berbalas2 la gadohnye.. tempat luahan perasaan dan saksi utama kes tersebut mestila encik facebook. tu semestinye lah kn? mls nk tempek sesi pergaduhan kt sini, buat sakit hati.. terima kasih jela. 

kepada awak, awak tahu saya anggap awak macam kwn saya tp bile awk tbe2 terasa psl status saya dekat fb tu and awak ckp bukan2 psl saya, saya nangis, bukan sebab saya lemah, tp sebab awk buat tuduhan melulu tnpa tnye saya pape.. saya bace komen2 awk dgn kwn2 awk yg lain, siyes saya sakit hati, awak dah silap! saya tak tujukan kt awak pun dan saya sangat2 terluka, sebab ape? sebab saya anggap awak dah mcm kwn baik saya yg pham masalah saya, terima kasih sebab ckp saya mcm tu. awak mungkin jugak akn ckp dekat saya yg status awk pun tak tujukan pd saya, tp mungkin awk lupa pd naluri hati kn? naluri saya kuat ckp yg status awk tu awk tujukan pd saya! terima kasih jela kan~ saya hargai persahabatan kita selama ni.

dan awak yg lagi sorang ni! saya rase menyampah dengan awak sebab awak ni kaki eei, tak tergambar perasaan saya kt awak! papepun terima kasih lah. sahabat yang saya takkan lupakan sampai bila2 okay.

pada rakan2 yg byk bagi dorongan dan support kt saya, terima kasih, saya sayang anda semua :)

sekarang malas nak fikir dah, hati sudah sejuk kembali.. semoga masalah ni setel cara baik. pada encik imran qhalif, nasihat anda menyejukkan hati saya dan menyedarkan saya. terima kasihh :)

pst!pst! comel kn gambar baby ni? tembam gile,sejuk hati tgk pic ni :)

-end-

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment