Monday, May 19, 2014

testing.

assalamualaikum, akhirnyaaa..... setelah lama dan berkurun tak menjengah, dapat jugak bukak blog ni.,
lps ni password and email akan disimpan betul-betul. haaa

lately ni mmg aku xde keje kt ofis, so dari kul 9-5 aku buat apa?? 
aku buat-buat busy jela beb.. bosan gile.. 
tengah-tengah bulan mcm nilahh, time busy aku bile time nak gaji
sebab masa tu semua nk kena tgk, berapa OT staff, punch card
ni la tugas bila dok Human Resources Department
dok hadap gaji staff je, gaji aku idak gak naik tinggi!! jeles seyyy
kalau ada org dtg ofis mintak keje, kalau dapat time mood aku mcm beron sket, gasaklaahh, 
nampak tak customer service aku tahap tak leh blahh teruknya.. hehehe

psst
ada perkembangan terbaru
aku dah berkobar-kobar nk tulis novel. 
dlu ckp kencang tapi habuk pn tarak

semoga niat suci murni aku ni (cewaah), berkekalan dan berterusan sampai end of the story laa.. moga-moga lahh..
sebab aku ni suka buat kerja separuh jalan, choiii
teruk no perangai manusia bernama nana sabri ni. HAHAHA

doa-doakan lah yee :)

# selsema and batuk aku makin menjadi-jadi bile duduk dalam ofis ni. kemain sejuknya.. aircond dah okla tu. mentang-mentang banyak guest kompelin. haccuuummm, 

thanks for reading peeps. love you lahh :)

No comments:

Post a Comment